ford.bg
Сигурност и безопасност

Безопасността е от първостепенно значение в Новия Transit Custom. В него има множество технологии, които предпазват вас, пасажерите, както и автомобила. Благодарение на всичко това

Transit Custom е оценен с 5 звезди за сигурност от Euro NCAP.

Система, която предпазва пешеходците

Асистентът, предотвратяващ сблъсък, засича по-бавни автомобили пред вас или пешеходци и автомобили, които може да пресекат вашата траектория и ви предупреждава. Ако не реагирата, системата автоматично задейства спирачките. Технологията е създадена, за да намали тежките инциденти и функционира до скорост от 80км/ч.

5-звезди за сигурност от EuroNCAP

Като доказателство за способността му да предпазва вас и пътницте, Новият Transit Custom е оценен с 5 Звезди за сигурност от EuroNCAP

Поддържа ремаркето ви стабилно

Асистентът на стабилността на ремаркето следи за усуквания и люшкане и намалява скоростта на автомобила ви, за да стабилизира отново ремаркето. За целта се задействат и четирите спирачки, до отстраняване на опасността.

Контрол на стабилността при натоварено състояние

Този асистент настройва Електрическата система за стабилност в зависимост от товара, който превозвате. Това гарантира стабилността на автомобила без значение дали е натоварен или не.

Обградени от въздушни възглавници

Новият Transit Custom притежава внушително количество въздушни възглавници. В това число: стандартна за шофьора, опционална за пасажера, високо монтирани, възглавници за тялото и странични тип завеса.

По-здрава каросерия

Заякналата каросерия на Custom осигурява допълнителна защита. Увеличената здравина спомага и за значително подобрение на шума и вибрациите по време на движение. Дизайнът на каросерията е оптимизиран чрез повече от 4500 компютърни симулации и 30 пълни краштеста.

Своевременно алармиране при спаднала гума

Ако засече понижено налягане в някоя от гумите Системата за следене на налягането на гумите сигранизира с икона на вашия инструментален панел.

Сподели: