ford.bg
Динамика и ефективност

Новият Transit Custom е разработен с цел да максимизира двете – динамика и ефективност. За това помагат новият дизелов EcoBlue 2.0l двигател, автоматичната трансмисия с по-прецизна смяна на предавките и Start-Stop системата.

Производителност, която напълно покрива плановете

EcoBlue 2.0l е усъвършенстван дизелов двигател, който покрива ултраниските емисионни нива на EURO6. Постигаме това без да губим от производителността и динамиката.

По-дълги сервизни интервали за по-малко време извън пътя

Ford EcoBlue 2.0l е издражлив и надежден двигател със сервизни интервали до 60 000км или 2 год.

Добавка, която премахва замърсяването

Използва се добавката AdBlue, която преобразува NOx емисиите в отработените газове. След това филтър премахва повече от 99% от изходните твърди частици. За целта е нужно резервоарът за AdBlue да бъде пълен със съответната добавка. Системата алармира, ако нивото на течността е недостатъчно.

Използвайте по-малко гориво с Auto Start-Stop

Когато сте заседнали в трафика тази технология може автоматично да изключи двигателя ви (като продължава да поддържа важни системи като фаровете, климатика, радиото и Ford SYNC). Когато сте готови да потеглите просто отпуснете съединителя и включете на първа предавка и системата стартира двигателя ви мигновено. Auto Start-Stop е изключително ефективна за шофиране в градски условия, където може да спести до 10% от разхода на гориво.

SelectShift Автоматична трансмисия

Двата варианта на двигателя – 130к.с. и 170к.с. се предлагат с 6 степенната автоматична трансмисия. Тя е проектирана с цел да осъществи лесно и релаксиращо шофиране, най-вече в натоварения трафик. Трансмисията ви позволява да сменяте предавките ръчко посредством бутони на срокостния лост.

Сподели: