ford.bg
Комфорт и удобство

С регулируеми седалки, hands-free технологии, климатична инсталация, умно измислени места за вещи и др. вие и вашите пътници можете да се насладите на пътуване първа класа.

Да седиш комфортно, по много различни начини

Шофьорската седалка е изцяло регулируема, заедно с волана, за да намерите идеалната позиция за шофиране. Седалката е снабдена и с подлакътник също, докато регулируемата лумбална опора, подгряването на седалките и електрически регулируемата седалка са опции. Да не забравяме и изключително гъвкавата възможност за обръщане на втори ред седалки назад – получаваме комбинация от 6 седалки тип конференция. По този начин получаваме различни варанти на пътническата зона с цел максимално пространство или максимално място за багаж, без да е нужно да демонтираме седалки. Ако все се нуждаем по цялото място за багаж, то лесно можем да демонтираме втори и трети ред седалки.

Hands-free със SYNC 3

SYNC 3 е нашата най-нова информационна версия. Тя е по-бърза и по лесна за употреба с повече гласови команди. Бутоните са по-големи, за по-лесна употреба, а цветният дисплей реагира подобно на смартфон или таблет. SYNC 3 е съвместим с AppLink, Apple’s CarPlay и Android AutoMobile Data Charges, за да максимална свързаност между смартфона ви и дисплея.

Всичко е на мястото си и има място за всичко

Автомобилът има много умно измислени места за вещи, включително върху таблото. На ваше разположение са 12V извод и USB порт. Опционално можете да имамте и 150-Watt, 240V инвертор между седалката на шофьора и пасажера. Умни решения като ролетно покривало, място за шише, място за лаптоп под седалката и др.

Плъзгащи се врати от двете страни

За пълна гъвкавост и лесен достъп Новият Transit Custom е снабден с 2 плъзгащи се врати от двете страни. Усъвършенствани, със скриващ се механизъм, обезшумени и със изискан дизайн. Интегрирани в покрива релси за багажник – по-малко шум, повече икономия. Релсите се прибират в покрива, когато не се използват. Без нужда от монтаж и демонтаж, спестявате гориво поради подобремата аеродинамика. Респективно резултатът е по-малко шум от въздуха.

Изчистете предното стъкло бързо с Quickclear

Удобство, за което ще ви завидят! Утопление на челното стъкло, разработено, за да изведете автомобила си на пътното платно максимално бързо. Само с докосване на бутона ултратънките нишки ще стоплят, размразят и премахнат изпотяването по стъклото. Системата работи за секунди, дори ако навън е смразяващо студено.

Сподели: