ford.bg
Новият Ford S-MAX

Интелигентни технологии и ултра съвременен стил, въодушевяваща динамика и прецизно управление: всичко отличава изцяло новия S-MAX от останалите.

Многофункционалност, практичност и икономичност са присъщи характеристики на автомобила. А с гамата забележителни технологии, това е един от най-интелигентните 7-местни автомобили.

Активен начин на живот? Открили сте автомобилът създаден за това.
 

Изтеглете ценова листа
Изтеглете брошура 

Ford
Увереност при променливи пътни условия

Предлаганата интелигентна система на задвижване на всички колела (AWD) може да определи колко сцепление, баланс при завоите и реакция са необходими при мокри, сухи или заледени условия или на променлив терен. Технологията е в състояние да изпрати въртящ момент към предната или задната ос в зависимост от изискванията. А тази система с "въртящ момент при поискване" предоставя изключително управление и подобрена икономичност.
Вижте видеото

Ford
Интелигентна система за разположение на седалките за максимална гъвкавост

Гъвкавата система за разположение на седалките предоставя щедро пространство за общо 7 човека, като сгъването на втория и третия ред седалки позволява разнообразни конфигурации за сядане и съхранение на багаж. Например, вторият и третият ред седалки могат да бъдат сгънати с едно натискане на бутон, което незабавно създава пространство за вашето спортно оборудване или обемисти покупки от типа "направи си сам".

Ford
Панорамен покрив за по-светло, въздушно усещане

Само с едно натискане на бутон електроуправляемата щора на покрива се прибира и позволява на естествената светлина да проникне през фиксирания панорамен покрив. В същото време слънцеотражателното стъкло държи хладно и ви предпазва от вредните UV лъчи.

Сподели: