ford.bg
Изцяло новият Ford Galaxy

Напълно ново ниво на премиум качество, елегантен, съвременен дизайн и свръхмодерни технологии, включително иновативната система за лесно сгъване на седалките с нова опция за електроуправляемо сгъване.

Представяме ви новия седемместен Ford Galaxy: автомобил, който преоткрива усещането при пътуване на общо седем човека и наново дефинира понятието икономичност.

Новият Ford Galaxy е предвиден да затвърди репутацията си на интелигентния избор за професионалистите.

Разпознаваем силует със супер тънки предни фарове, хромирани детайли и заден спойлер подчертават изискания вид на автомобила.

Впечатляваща гама мощни и въпреки това високоикономични бензинови и дизелови двигатели предоставя по-голяма динамика, подобрена икономия на гориво и ниски емисии.

А всеобхватна серия иновативни технологии, умни функции и интелигентни системи увеличават максимално удобството и безопасността на вашите водачи.

Ford
Система за лесно сгъване

Иновативната система за лесно сгъване ви позволява да сгънете всяка седалка от втория ред докрай с едно докосване на бутон. За максимално удобство функцията за електроуправляемо сгъване с натискане на бутон помага за по-бързо товарене на големи предмети чрез автоматично навеждане и вдигане на третия ред седалки.

Ford
Панорамен покрив за по-светло, въздушно усещане

Само с едно натискане на бутон електроуправляемата щора на покрива се прибира и позволява на естествената светлина да проникне през фиксирания панорамен покрив. В същото време слънцеотражателното стъкло държи хладно и ви предпазва от вредните UV лъчи.

Сподели: